Naminiai kibinai

Ingredientai:
Ingridientai tešlai:
Miltų 1 kg
Margarino VILNIUS kepiniams 450 g
Kiaušinių 4 vnt
Grietinės 200 gr
Ingredientai įdarui:
Druskos
Pipirų
Faršo 1 kg
Svogūnų 3 vnt
Česnako skiltelės
Virinto vandens
Kiaušinio aptepimui 1 vnt
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams supjaustome mažais gabaliukais, sumaišome su miltais ir triname rankomis, kol visiškai susitrina su miltais - gauname birų mišinį. Dubenėlyje išplakame kiaušinius su druska ir cukrumi, sumaišome juos su grietine, ir pilame viską į turimą birų mišinį. Maišome šaukštu, kol galėsime minkyti rankomis. Išminkome viską, kol gausime minkštą, elastingą, bet prie rankų nelimpančią tešlą (jei reikia - įberiame dar miltų). Pastatome tešlą apie 1 val. į šaldytuvą.

Gaminimas: įdaras

Svogūną ir česnaką susmulkiname ir sumaišome su faršu.
Formuojame kibinus. Aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 200 °C orkaitėje apie 30-40 min., kol gražiai apskrunda.

Skanaus!

Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.