Vafliai, kepti vaflinėje

Autorius Dovilė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Cukrus 1 stikl.
Miltai 1 stikl.
Kiaušiniai 4 vnt.
Paruošimas:
Sudėti į indą kiaušinius, supilti cukrų, išsukti. Išlydyti margariną VILNIUS kepiniams ir supilti į kiaušinių ir cukraus mišinį. Sudėti miltus ir viską išmaišyti. Kepti vaflinėje, kol vafliai gražiai pagels.
Recepto istorija:
Anytos, kuri kepė dar senovėje, sovietų gamybos vaflinėje. Tačiau skonis vis dar toks pat!
Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.