Baklažanų suktinukai

Ingredientai:
Baklažanų 3
Druskos
Pomidorų 1-2
Majonezo 3-4 šaukštų
Česnako skiltelės 2-3
Sūrio 100 g
Margarino VILNIUS Sūresnis baklažanams apkepti
Paruošimas:
Baklažanus supjaustyti išilgai ne storesniais kaip 1 cm "liežuviais" ir pamerkti bent pusvalandžiui į stipriai pasūdytą vandenį. Apkepti iš abiejų pusių. Leisti atvėsti.
Česnaką susmulkinti ir įmaišyti į majonezą. Česnako kiekis pagal tai, kokį aštrumą mėgstate. Aptepti keptą baklažaną majonezu su česnaku. Uždėti pomidoro riekelę ir gabaliuką sūrio ir viską suvynioti į ritinėlį.
Skanaus!
Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.