Margas keksas

Autorius Jolka
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
cukraus 250 g
kiausiniai 4 vnt.
miltu 500 g
pieno 100 ml
kepimo milteliu 1 arbat. šaukštel.
kakavos 1 arbat. šaukštel.
vaniles. arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Margariną VILNIUS išplakite su cukrumi iki purios masės, įdėkite kiaušinių ir vėl gerai išplakite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, 40-50 min.
Į tešlą paprastai įmaišau šaukštelį kakavos, todėl keksas būna margas.
Recepto istorija:
Gardus ir lengvai paruošiamas keksas, puikiai tinka pavaišinti draugus prie kavos puodelio. O vaikai jį labiausiai mėgsta vagyti su pienu.
Skanaus!
Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.