Vaisių pyragas

Autorius Gerda
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
Miltai 250 g
Cukraus pudra 250 g
Kiaušiniai 5 vnt.
Džiovintų vaisių 250 g
Paruošimas:
Margariną VILNIUS ištrinkite po truputį pildami cukraus pudrą ir trynius. Į ištrintą masę įberkite miltų, sumaišytų su kepimo milteliais. Tešlą atsargiai išmaišykite su išplaktais baltymais bei smulkiai supjaustytais džiovintais vaisiais. Kepkite 50 min. Skanių įspūdžių!
Recepto istorija:
Draugų mėgstamas kiekvienos vakaronės akcentas.
Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.