Aštrus varškės užkandis

Autorius Ina
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 arbat. šaukštel.
Varškė 200 g
Majonezas 1-2 valg. šaukšt.
Česnakas 2-3 skilt.
Aštrioji paprika pagal skonį
Druska pagal skonį
Paruošimas:
Varškę ištriname su margarinu VILNIUS ir majonezu, pridedame išspaustų česnakų, įpjaustome šiek tiek aštriosios paprikos (galima naudoti ir aštrios paprikos miltelius), šiek tiek pasūdome ir vaišinamės. Galima tepti ant duonos ar batono.
Recepto istorija:
Šį patiekalą pirmą kartą paragavome Vengrijoje. Kadangi mano vyras mėgsta aštriai, gana dažnai šį užkandį gaminame. Patiekalas man patinka tuo, kad atsiveria plačios galimybės kūrybingumui: pagrindiniai ingredientai lieka tie patys, o štai su prieskoniais galima improvizuoti, kiek kam patinka. Česnako dedu visada, o kiti prieskoniai keičiasi priklausomai nuo sezono, nuotaikos ir valgytojų pageidavimų. Galima įpjaustyti svogūnų laiškų, krapų, marinuotų agurkėlių... Skanaus!
Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.