Jogurtiniai blyneliai

Autorius Evelina
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 10 g
Miltai 220 g
Jogurtas 220 ml
Kiaušinis 1 vnt.
Sezoninės uogos 150 g
Aliejus kepimui
Paruošimas:
Į dubenį įmušti kiaušinį, šiek tiek paplakti, supilti ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, supilti jogurtą, kepimo miltelius bei persijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų gumulėlių. Blynelių mišinį palikti 15 min. kambario temperatūroje. Prieš kepimą į tešlą sudėti sezoninės uogas (aš dariau su mėlynėmis) atsargiai permaišyti. Blynelius kepti įkaitintoje keptuvėje. Kepti iš abiejų pusių.
Recepto istorija:
Kai vasara visur pilna uogų ir nežinote ką su jomis daryti, galima išsikepti štai šiuos labai skanius blynelius. Skanaus.
Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.