Juodųjų serbentų vyniotinis

Ingredientai:
Tešlai:
miltų 1 šaukštas
kepimo miltelių 1 šaukštelis
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
kondensuoto pieno 350-400 g
kiaušiniai 2 vnt
Įdarui:
kondensuoto pieno 4 šaukštai
juodųjų serbentų uogienės 5 šaukštai
Paruošimas:
Ištirpiname margariną, įmušame kiaušinius, supilame kondensuotą pieną ir gerai išmaišome.

Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir persijojame į ankščiau paruoštą masę. Viską išmaišome.

Tešlą supilame į popieriaus lapo formos kepimo skardą. Kepame 20 minučių 160-180 laipsnių temperatūroje.

Iškepusį pagrindą aptepame kondensuotu pienu ir serbentų uogiene, palikdami po 1-1,5 cm kraštuose.

Paruoštą vyniotinį galime apibarstyti cukraus pudra. Skanaus :)

Panašūs receptai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.